Başvuru Sonrası Danimarka Vize Takip ve Sorgulama Rehberi
Danimarka vize takip ve sorgulama işlemi, Danimarka vize başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından değerlendirme sürecinin güncel durumunu kontrol etmek için yapılan işlemlerdir.
Danimarka Vize Sonuçlanma Süresi Ne Kadardır?
Danimarka vize sorgulama süresi, başvuru evraklarının ilgili kuruma iletilmesini takiben 15 gün sürmektedir. Danimarka vize başvuru işlemleri, değerlendirme sürecinin uzamasına bağlı olarak 45 güne kadar sürebilmektedir.
Danimarka Vize Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
Danimarka vize sonucu sorgulama işlemi, Danimarka vize başvuruları için ilgili dış temsilcilikler tarafından yetkilendirilmiş olan aracı kurumun resmi web sitesi üzerinden ve akredite acenteler üzerinden yapılır.
VFS Üzerinden Danimarka Vize Takip İşlemi Nasıl Yapılır?
VFS Danimarka web sitesi üzerinden vize takip işlemi için öncelikle aracı kurumun resmi web sitesinde yer alan online takip seçeneğinin seçilmesi gerekir.
VFS vize takip Danimarka işlemleri, ilgili sayfada online takip seçeneğinin seçilmesi ile açılan pencerede vize randevusu esnasında başvuru sahibine verilen makbuzda yer alan referans numarası ve soyadı bilgisi ile giriş yapılması ile yapılır. VFS Global Danimarka vize takip işlemleri sayesinde Danimarka vize başvurusu ile ilgili güncel bilgilere ulaşılabilmektedir.
Aracı kurum VFS Global’in Danimarka vizesi takip portalına ait bir görsel aşağıda verilmiştir.
Danimarka Konsolosluğu Vize Takip Hizmeti Verir Mi?
Hayır, Danimarka Konsolosluğu vize takip hizmeti vermez.
Danimarka vize başvurularının takip ve sorgulama işlemleri, Danimarka Konsolosluğu üzerinden değil ilgili aracı kurum ve akredite acenteler üzerinden yapılabilir.
İdata Üzerinden Danimarka Vize Takibi Yapılabilir Mi?
Hayır, İdata üzerinden Danimarka vize takibi yapılamaz. Danimarka vize başvuruları için yetkilendirilmiş olan tek aracı kurum VFS Global’dir.
Danimarka için Vize Takip ve Sorgulama İşlemi Ücretli Midir?
Danimarka için vize takip ve sorgulama işlemi ücretli değildir.
Danimarka vize başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından ücretli olarak başvuru sahiplerine vize takip ve sorgulama hizmeti sunmayı teklif eden kişilere itibar edilmemelidir.
Ebru Sönmez 2015 yılında Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini tamamladı, 2016 yılında avukat olarak çalışmaya başladı ve 2021 yılından beri Vizem.net için ´Immigration and Visa Law Attorney´ unvanı ile çalışıyor.